I det sisteJa, nå er det vel en uke siden jeg lovte å komme med ihvertfall ett innlegg hver dag. Det burde heller stått i uken, så ofte som jeg blogger. Haha, er så typisk meg dette. Får slutte å snakke om når jeg skal blogge... De siste dagene har jeg hatt besøk av Ann Charlotte her på Arnøya. Var så koselig å endelig være sammen med henne igjen. Går alltid alt for lang tid mellom hver gang vi møtes. Gøy hadde vi det! Tror jeg skal la bildene si resten. 

Finfin helgDenne helga har jeg hatt besøk av kjæresten på Arnøya. Vi fikk sommerferie på Tirsdag, så har jeg vært på øya siden Onsdag. Har veldig god tid til å blogge siden jeg skal være her i over en uke til, så vi får se hvor mange innlegg jeg gidder å skrive. Har fått opp motivasjonen, så skal prøve å skrive ihvertfall ett inlegg hver dag så lenge jeg ikke er så altfor opptatt. 

PlaysuitI dag fikk jeg denne herlige playsuiten i posten. Har faktisk aldri bestilt noe fra Nelly, så var veldig spent på hvordan kvaliteten og alt var. Jeg ble utrolig overrasket! Den passet perfekt, det tok veldig kort tid før den kom og jeg bare elkser den! Kommer definitivt til å bestille flere ganger fra Nelly. Ble veldig fornøyd med bildene i dag for det var så fint lys. Det er kjæresten min som er fotograf. Er han ikke flink? Playsuit fra Nelly

Sko fra Bianco

Armbånd fra H&M

Solbriller fra Glitter

LatelyNå er det over 2 måneder siden sist jeg blogget, og jeg må bare si at jeg egentlig ikke tar bloggingen noe serriøst. Jeg blogger når jeg føler for det, og det er desverre (eller heldigvis) ikke så ofte. Det har skjedd en del siden sist, så derfor blir det en del bilder. Orker ikke skrive noe spesielt om det som har skjedd siden før påske, så dere får tolke det ved å se på bildene.

Var i studio og spilte inn en ny singel som kommer ut om en stund.

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Februar 2014
Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits