Èn uke til påske!På fredag etter skolen dro jeg rett hjem med båten til Arnøya. Har ikke gjort noen ting som helst, og det har vært så hærlig! Jeg har stort sett bare sett på tv og spist hele helgen, hehe. Grunnen er at jeg er så utrolig lat hver gang jeg drar hit i helgene. Drar hjem til Bodø igjen i kveld, og så er det ny skoleuke igjen før påskeferie.

Gleder meg veldig! Skal på besøk til bestevenninna mi i begynnelsen av påska. Tror faktisk ikke vi har sett hverandre siden ifjor! DET er alt for lenge siden, så det skal bli godt å se henne igjen. Jeg skal også hjem til mamma igjen her på Arnøya, og så kommer søskene mine også hjem. De har jeg heller ikke sett på lenge. Spesielt søstern min som bor i Oslo, og tantebarnet mitt Amanda. Blir fullt hus her. Håper på sol og varme, som vi har vært heldig med årene før. 

TB sommer 2013

Savner sommeren så utrolig mye! Håper denne sommeren blir minst like bra som ifjor og året før der. Så mange hærlige minner fra hver eneste sommerferie. Jeg har ikke brukt å reise så mye om sommeren. Det har enten vært til Oslo en tur eller til Sverige. Jeg har faktisk aldri vært utenfor norden! Har bare vært i Norge og Sverige. Det håper jeg å få gjort noe med snart. Har så lyst å reise til syden eller noe. 

Hva skal du gjøre til sommeren?

3/4-14Vest fra Gina Tricot  //  Bukse fra Ginatricot  //  Genser fra Cubus

10 bilder fra Bodøsjøen6 produkter til en naturlig hverdagslook!Nr.1- primer fra GOSH. Veldig bra primer, som også funker som fuktighetskrem. Sminken holder hele dagen!

Nr 2: Bare minerals pudder (Fairly light) Dette pudderet har vært min favoritt helt siden jeg kjøpte det for første gang i 2011. BareMinerals har veldig mange gode produkter. Både consealer, lipgloss og mascara. Den dekker utrolig bra, og gir et naturlig resultat. 

Nr 3: BareMinerals consealer Denne begynte jeg å bruke for ikke så lenge siden. Brukte egenti consealeren fra BareMinerals som var i pudder-form, men den er desverre ute av produksjon. Men denne funker fint. Ikke like fint som den i pudder-form, men bra. 

Nr 4: BareMinerals lipgloss Denne lipglossen fikk jeg faktisk gratis sist jeg var å handlet på Kicks, for en liten stund siden. Det var en medlemsgave. En liten antydning til rosa og mye gloss. Denne liker jeg.

Nr 5: Øyenbrynstegner H&M Helt vanlig og billig øyenbrynstegner. Bruker å gå over med litt pudder til øyenbryn fra GOSH for et litt mer naturlig resultat.

Nr 6: Macara One by One En middels bra mascara. For min del er det viktigste når det gjelder sminke å fokusere mest på huden. Derfor kjøper jeg litt dyrere produkter til huden, og litt billigere til bryn og mascara. Jeg har naturlig lange vipper med krøll på, så det er egentlig det samme hvilken mascara jeg bruker, så lenge jeg unngår klumper, og det gjør jeg med denne her. 

Resultatet:

Hvilke produkter bruker du?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Februar 2014
Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits