vinterferie uten snøNå nærmer det seg slutten av vinterferien, og så langt har jeg ikke fått gjort så veldig mye produktivt. Vi hadde en veldig travel uke før ferien på musikklinja. Vi måtte øve til vi skulle ha forestilling på kulturhuset: Radio 1936. På Lørdag var jeg med på UKM (Video nederst i innlegget), og etter det kunne jeg med god samvittighet ta en vel fortjent ferie. Har ikke gjort annet enn å slappe av, pluss å passe på en hyperaktiv nevø. Heldigvis har jeg god hjelp av min kjære. 

MorsdagI dag tok jeg turen til Arnøya for å feire morsdag med mamma. Har ikke noe annet å si enn det, så her er noen bilder jeg tok mens jeg var der:

SkolehelgI helga hadde vi øvingshelg igjen. Var på skolen til fem på Fredag, og fra ti til halv fire på Lørdag, men lærerne var snille så vi fikk gå litt før det. Nå er det bare 18 dager til vinterferie! Sist jeg sjekket var det noe med tretti, så tiden går fort! Det nærmer seg også UKM, som er den 22. Februar. Gleder meg til å opptre der igjen! Like gøy hver gang... Selvom jeg bare har vært med der to ganger, hehe. 

Ellers i helgen har jeg vært med David. Da jeg var ferdig på skolen dro vi hjem til han for å se på film og spise godteri. På søndag dro jeg og Maiken for å se David spille to kamper i Nordlandshallen. Tok ikke så mange bilder, så ble bare disse. 


Har du hatt en fin helg?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Februar 2014
Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits