Helga 24-26I helga var jeg på Arnøya med min kjære nevø, William og broren min, Øyvind. Var godt å endelig komme hjem igjen! David skulle egentlig også komme på fredag, men han rakk ikke båten stakar. Men på Lørdags morgen kom han! Ble bare en dagstur da siden han skulle spille kamp på søndag, og det gikk ikke flere båter før på søndags kveld. Har egentlig ikke gjort så mye. Var ute på tur med William et par ganger, og så har jeg bare slappet av og spist alt for mye mat! Haha, når mamma lager så mye god mat så har man ikke noe valg. 

fake a smile :D

Trening i nyåretJeg er ikke sånn som setter meg ned og skriver nyttårsforsetter hvert år om for eksempel å trene, eller å spise sunt. Det bare blir som det blir, tenker jeg. Synes jo det er bra at folk setter seg konkrete mål, men for min del tar jeg det bare som det kommer, når det gjelder akkurat det. Det er mye bedre å tenke at man skal ta seg god tid for å oppnå resultatene man vil med treningen, og ikke gi opp så fort. Man må finne noe som motiverer til å trene. Ikke bare dra på stamina for å gjøre nesten det samme hver gang. Jeg begynte å trene på stamina i begynnelsen av Desember i 2012. Trente mye i starten, og så ble jeg ganske så lei når det nye året kom, så da begynte jeg på volleyball også. Det har hjulpet mye på motivasjonen! Da har jeg litt variasjon. Ikke bare stamina.  

I år har jeg overrasket meg selv! Jeg spiser sunnere og trener hardere. Har så mye å gjøre at jeg nesten ikke har tid til å tenke på mat, men bare nesten. Jeg trener fortsatt like mye da, men nå har jeg mye mer å gjøre om dagen siden jeg går på videregående, så det at jeg tar meg tid til å trene så ofte som jeg gjør er bra nok for meg. 

Hva motiverer deg?

Perfekt søndag!Vanligvis er søndager den kjedligste dagen i uka, men ikke i dag! Våknet sånn passe tidlig, tok meg en lang og varm dusj. Akkurat da jeg var på tur ut av døra til min kjære, fikk jeg en melding på facebook fra The Lionheads! Det er et utrolig bra Norsk band! Jeg hadde spurt dem om de kunne sende meg instrumental på sangen deres "city on fire", og det sa de ja til! Ble så utrolig lykkelig! Endelig har jeg funnet den perfekte sangen til å synge på UKM i år. Gleder meg! 

Nå sitter jeg og venter på at David skal komme hit. Har akkurat bakt oboy brownies som vi skal kose oss med. 

Håper alle har hatt en fin søndag!

Travle dager!Når man går på skole fra ti over åtte på morgenen til halv fire på ettermiddagen er stort sett hele dagen gått. Etter skole er det trening og lekser som gjelder, og så er det natt. Synes dagen er alt for kort! Natten også forsåvidt. 

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste: (Det blir for det mest bilder på denne bloggen, bare sånn at det er sagt)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Februar 2014
Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits