Mitt 2014Tenkte å ta en aldri så liten oppsumering av året som har gått. Når jeg ser tilbake på 2014, ser jeg virkelig hvor mye som har forandret seg. For meg har det vært et veldig lærerikt år, kanskje et av de mest lærerike årene i livet mitt så langt. Det har vært et år med mange tårer, og vanskelige valg, men også veldig mye glede. Jeg har oppnådd mye bra, og jeg har lært av mine feil. 

Jeg startet året med masse motivasjon på både trening og bloggfronten. Motivasjonen dalet bare mer og mer. Det siste halvåret av 2014 har jeg knapt vist meg på bloggen eller på treningssenteret. Gikk fra å trene 4 ganger i uken til 1-2 ganger i uken det siste halvåret.

Jeg tilbringte mye tid på Arnøya hos mamma, sammen med tantebarn og kjæreste. Jeg var mye aktiv innenfor musikken. Var med på idol, og kom til topp 100! Det er jeg veldig stolt over, for det hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare. Det er uten tvil årets høydepunkt. Jeg la også ut et cover av en sang jeg er veldig glad i, som dere kan se HER.
Hadde en kjempefin sommerferie med Oslotur og bra vær hele sommeren. Flyttet også ut av leiligheten med pappa, og hjalp til med det. 
Høsten kom, og jeg hadde enda ikke fått meg hybel, så jeg bodde hos søsteren min i en måned ca. Hadde en litt tøff periode, med mye å tenke på.
Ble ny på håret, og ble kjempefornøyd. Hadde aldri tenkt på å få meg ombre før frisøren foreslo at det hadde jeg kledd, så da bestemte jeg meg for å gjøre det nå for ikke så lenge siden. 
Og det var det. Bare noen høydepunkter fra dette året. Alt i alt et bra år, og jeg gleder meg til å finne ut hva 2015 har å by på. 

2015Godt nyttår!

2014 har vært et fint år med både opp og nedturer, men nå kan man endelig legge det gamle året bak seg og se framover. Slenger bare med noen bilder fra de siste 3 månedene jeg ikke har blogget.

 

Verdens beste tacosalatHer skal jeg vise dere en av mine favoritter når det kommer til middag. Det er superenkelt å lage, og smaker sinnsykt godt! 

Det du trenger er:

-Ca.400g kyllingkjøttdeig

-1 pose taco spice mix

-1 pose isbergsalat 

-Torilla nacho chips

Step 1

Stek kyllingen på middels varme til den har blitt gylden.

Step 2

Bland inn spice mix posen, og tilsett en liten skvett vann for at det ikke skal bli så tørt. La det steke litt til sånn at blandingen får trekt seg inn i kyllingen.

Step 3

La kjøttdeigen stå litt å avkjøle seg før du har den oppi salaten. 

Step 4Bland kjøttdeigen inn i salaten og ha tortilla chipsen i en skål.

FERDIG!

Vips så har du middagen klar på 10 min. Enkelt og supergodt!

Oi! lenge siden sistOi oi oi, det er lenge siden sist ja! Nesten et halvt år siden jo... Og på det halve året har det skjedd en del ting som på en måte har snudd livet mitt litt på hode. Vet ikke om jeg har nevnt på bloggen om at jeg skulle flytte i sommer, men det gjorde jeg altså. Skulle jo egentlig bo sammen med pappa en stund til, men så ble det ikke sånn. Jeg følte meg klar for å flytte for meg selv, så da ble vi enige om at jeg skulle flytte på hybel. Da fikk også pappa muligheten til å studere i en annen by, noe som jeg tror han hadde hatt lyst til ganske lenge så det er jo bra. Han kommer hjem ca. 2 ganger i måneden, så får sett han nesten annenhver helg som jeg har vært vant med da jeg bodde hjemme hos mamma. 

Selv om jeg har snakket lenge om at jeg har hatt lyst til å bo på hybel, så hadde jeg ikke sett for meg det for et halvt år siden at jeg skulle sitte her i senga på min egen hybel. Men sånn er livet, plutselig skjer det noe uventet. Både på godt og vondt. Jeg trives godt her, liker å være selvstendig og bestemme litt mer selv. Merker av og til at det kunne vært godt å komme hjem til ferdig middag, noen som kunne kjøre meg og ikke minst noen til å ta vare på meg når jeg er syk. Har heldigvis en kjæreste som er så snill å stiller opp for meg når jeg er syk. Har vært veldig mye syk i det siste. Dette er tredje/fjerde gangen på 5 uker at jeg er syk. Begynner å bli frisk nå, så er tilbake på skolen igjen i morgen. Vet ikke om det er noe jeg innbiller meg, eller om jeg faktisk har hørt det en plass at når man flytter inn i en ny leilighet/hus/hybel så kan man bli mye syk i starten til man har blitt vant til nye bakterier.. Noen som vet noe om dette eller er jeg helt på villspor?

Slenger med noen bilder fra sist gang jeg blogget til nå:

I det sisteJa, nå er det vel en uke siden jeg lovte å komme med ihvertfall ett innlegg hver dag. Det burde heller stått i uken, så ofte som jeg blogger. Haha, er så typisk meg dette. Får slutte å snakke om når jeg skal blogge... De siste dagene har jeg hatt besøk av Ann Charlotte her på Arnøya. Var så koselig å endelig være sammen med henne igjen. Går alltid alt for lang tid mellom hver gang vi møtes. Gøy hadde vi det! Tror jeg skal la bildene si resten. 

Finfin helgDenne helga har jeg hatt besøk av kjæresten på Arnøya. Vi fikk sommerferie på Tirsdag, så har jeg vært på øya siden Onsdag. Har veldig god tid til å blogge siden jeg skal være her i over en uke til, så vi får se hvor mange innlegg jeg gidder å skrive. Har fått opp motivasjonen, så skal prøve å skrive ihvertfall ett inlegg hver dag så lenge jeg ikke er så altfor opptatt. 

PlaysuitI dag fikk jeg denne herlige playsuiten i posten. Har faktisk aldri bestilt noe fra Nelly, så var veldig spent på hvordan kvaliteten og alt var. Jeg ble utrolig overrasket! Den passet perfekt, det tok veldig kort tid før den kom og jeg bare elkser den! Kommer definitivt til å bestille flere ganger fra Nelly. Ble veldig fornøyd med bildene i dag for det var så fint lys. Det er kjæresten min som er fotograf. Er han ikke flink? Playsuit fra Nelly

Sko fra Bianco

Armbånd fra H&M

Solbriller fra Glitter

LatelyNå er det over 2 måneder siden sist jeg blogget, og jeg må bare si at jeg egentlig ikke tar bloggingen noe serriøst. Jeg blogger når jeg føler for det, og det er desverre (eller heldigvis) ikke så ofte. Det har skjedd en del siden sist, så derfor blir det en del bilder. Orker ikke skrive noe spesielt om det som har skjedd siden før påske, så dere får tolke det ved å se på bildene.

Var i studio og spilte inn en ny singel som kommer ut om en stund.

 

Èn uke til påske!På fredag etter skolen dro jeg rett hjem med båten til Arnøya. Har ikke gjort noen ting som helst, og det har vært så hærlig! Jeg har stort sett bare sett på tv og spist hele helgen, hehe. Grunnen er at jeg er så utrolig lat hver gang jeg drar hit i helgene. Drar hjem til Bodø igjen i kveld, og så er det ny skoleuke igjen før påskeferie.

Gleder meg veldig! Skal på besøk til bestevenninna mi i begynnelsen av påska. Tror faktisk ikke vi har sett hverandre siden ifjor! DET er alt for lenge siden, så det skal bli godt å se henne igjen. Jeg skal også hjem til mamma igjen her på Arnøya, og så kommer søskene mine også hjem. De har jeg heller ikke sett på lenge. Spesielt søstern min som bor i Oslo, og tantebarnet mitt Amanda. Blir fullt hus her. Håper på sol og varme, som vi har vært heldig med årene før. 

TB sommer 2013

Savner sommeren så utrolig mye! Håper denne sommeren blir minst like bra som ifjor og året før der. Så mange hærlige minner fra hver eneste sommerferie. Jeg har ikke brukt å reise så mye om sommeren. Det har enten vært til Oslo en tur eller til Sverige. Jeg har faktisk aldri vært utenfor norden! Har bare vært i Norge og Sverige. Det håper jeg å få gjort noe med snart. Har så lyst å reise til syden eller noe. 

Hva skal du gjøre til sommeren?

3/4-14Vest fra Gina Tricot  //  Bukse fra Ginatricot  //  Genser fra Cubus

10 bilder fra Bodøsjøen6 produkter til en naturlig hverdagslook!Nr.1- primer fra GOSH. Veldig bra primer, som også funker som fuktighetskrem. Sminken holder hele dagen!

Nr 2: Bare minerals pudder (Fairly light) Dette pudderet har vært min favoritt helt siden jeg kjøpte det for første gang i 2011. BareMinerals har veldig mange gode produkter. Både consealer, lipgloss og mascara. Den dekker utrolig bra, og gir et naturlig resultat. 

Nr 3: BareMinerals consealer Denne begynte jeg å bruke for ikke så lenge siden. Brukte egenti consealeren fra BareMinerals som var i pudder-form, men den er desverre ute av produksjon. Men denne funker fint. Ikke like fint som den i pudder-form, men bra. 

Nr 4: BareMinerals lipgloss Denne lipglossen fikk jeg faktisk gratis sist jeg var å handlet på Kicks, for en liten stund siden. Det var en medlemsgave. En liten antydning til rosa og mye gloss. Denne liker jeg.

Nr 5: Øyenbrynstegner H&M Helt vanlig og billig øyenbrynstegner. Bruker å gå over med litt pudder til øyenbryn fra GOSH for et litt mer naturlig resultat.

Nr 6: Macara One by One En middels bra mascara. For min del er det viktigste når det gjelder sminke å fokusere mest på huden. Derfor kjøper jeg litt dyrere produkter til huden, og litt billigere til bryn og mascara. Jeg har naturlig lange vipper med krøll på, så det er egentlig det samme hvilken mascara jeg bruker, så lenge jeg unngår klumper, og det gjør jeg med denne her. 

Resultatet:

Hvilke produkter bruker du?

vinterferie uten snøNå nærmer det seg slutten av vinterferien, og så langt har jeg ikke fått gjort så veldig mye produktivt. Vi hadde en veldig travel uke før ferien på musikklinja. Vi måtte øve til vi skulle ha forestilling på kulturhuset: Radio 1936. På Lørdag var jeg med på UKM (Video nederst i innlegget), og etter det kunne jeg med god samvittighet ta en vel fortjent ferie. Har ikke gjort annet enn å slappe av, pluss å passe på en hyperaktiv nevø. Heldigvis har jeg god hjelp av min kjære. 

MorsdagI dag tok jeg turen til Arnøya for å feire morsdag med mamma. Har ikke noe annet å si enn det, så her er noen bilder jeg tok mens jeg var der:

SkolehelgI helga hadde vi øvingshelg igjen. Var på skolen til fem på Fredag, og fra ti til halv fire på Lørdag, men lærerne var snille så vi fikk gå litt før det. Nå er det bare 18 dager til vinterferie! Sist jeg sjekket var det noe med tretti, så tiden går fort! Det nærmer seg også UKM, som er den 22. Februar. Gleder meg til å opptre der igjen! Like gøy hver gang... Selvom jeg bare har vært med der to ganger, hehe. 

Ellers i helgen har jeg vært med David. Da jeg var ferdig på skolen dro vi hjem til han for å se på film og spise godteri. På søndag dro jeg og Maiken for å se David spille to kamper i Nordlandshallen. Tok ikke så mange bilder, så ble bare disse. 


Har du hatt en fin helg?

Helga 24-26I helga var jeg på Arnøya med min kjære nevø, William og broren min, Øyvind. Var godt å endelig komme hjem igjen! David skulle egentlig også komme på fredag, men han rakk ikke båten stakar. Men på Lørdags morgen kom han! Ble bare en dagstur da siden han skulle spille kamp på søndag, og det gikk ikke flere båter før på søndags kveld. Har egentlig ikke gjort så mye. Var ute på tur med William et par ganger, og så har jeg bare slappet av og spist alt for mye mat! Haha, når mamma lager så mye god mat så har man ikke noe valg. 

fake a smile :D

Trening i nyåretJeg er ikke sånn som setter meg ned og skriver nyttårsforsetter hvert år om for eksempel å trene, eller å spise sunt. Det bare blir som det blir, tenker jeg. Synes jo det er bra at folk setter seg konkrete mål, men for min del tar jeg det bare som det kommer, når det gjelder akkurat det. Det er mye bedre å tenke at man skal ta seg god tid for å oppnå resultatene man vil med treningen, og ikke gi opp så fort. Man må finne noe som motiverer til å trene. Ikke bare dra på stamina for å gjøre nesten det samme hver gang. Jeg begynte å trene på stamina i begynnelsen av Desember i 2012. Trente mye i starten, og så ble jeg ganske så lei når det nye året kom, så da begynte jeg på volleyball også. Det har hjulpet mye på motivasjonen! Da har jeg litt variasjon. Ikke bare stamina.  

I år har jeg overrasket meg selv! Jeg spiser sunnere og trener hardere. Har så mye å gjøre at jeg nesten ikke har tid til å tenke på mat, men bare nesten. Jeg trener fortsatt like mye da, men nå har jeg mye mer å gjøre om dagen siden jeg går på videregående, så det at jeg tar meg tid til å trene så ofte som jeg gjør er bra nok for meg. 

Hva motiverer deg?

Perfekt søndag!Vanligvis er søndager den kjedligste dagen i uka, men ikke i dag! Våknet sånn passe tidlig, tok meg en lang og varm dusj. Akkurat da jeg var på tur ut av døra til min kjære, fikk jeg en melding på facebook fra The Lionheads! Det er et utrolig bra Norsk band! Jeg hadde spurt dem om de kunne sende meg instrumental på sangen deres "city on fire", og det sa de ja til! Ble så utrolig lykkelig! Endelig har jeg funnet den perfekte sangen til å synge på UKM i år. Gleder meg! 

Nå sitter jeg og venter på at David skal komme hit. Har akkurat bakt oboy brownies som vi skal kose oss med. 

Håper alle har hatt en fin søndag!

Travle dager!Når man går på skole fra ti over åtte på morgenen til halv fire på ettermiddagen er stort sett hele dagen gått. Etter skole er det trening og lekser som gjelder, og så er det natt. Synes dagen er alt for kort! Natten også forsåvidt. 

Her er noen bilder jeg har tatt i det siste: (Det blir for det mest bilder på denne bloggen, bare sånn at det er sagt)

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Oktober 2014 » Juni 2014
Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits