Mitt 2014Tenkte å ta en aldri så liten oppsumering av året som har gått. Når jeg ser tilbake på 2014, ser jeg virkelig hvor mye som har forandret seg. For meg har det vært et veldig lærerikt år, kanskje et av de mest lærerike årene i livet mitt så langt. Det har vært et år med mange tårer, og vanskelige valg, men også veldig mye glede. Jeg har oppnådd mye bra, og jeg har lært av mine feil. 

Jeg startet året med masse motivasjon på både trening og bloggfronten. Motivasjonen dalet bare mer og mer. Det siste halvåret av 2014 har jeg knapt vist meg på bloggen eller på treningssenteret. Gikk fra å trene 4 ganger i uken til 1-2 ganger i uken det siste halvåret.

Jeg tilbringte mye tid på Arnøya hos mamma, sammen med tantebarn og kjæreste. Jeg var mye aktiv innenfor musikken. Var med på idol, og kom til topp 100! Det er jeg veldig stolt over, for det hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare. Det er uten tvil årets høydepunkt. Jeg la også ut et cover av en sang jeg er veldig glad i, som dere kan se HER.
Hadde en kjempefin sommerferie med Oslotur og bra vær hele sommeren. Flyttet også ut av leiligheten med pappa, og hjalp til med det. 
Høsten kom, og jeg hadde enda ikke fått meg hybel, så jeg bodde hos søsteren min i en måned ca. Hadde en litt tøff periode, med mye å tenke på.
Ble ny på håret, og ble kjempefornøyd. Hadde aldri tenkt på å få meg ombre før frisøren foreslo at det hadde jeg kledd, så da bestemte jeg meg for å gjøre det nå for ikke så lenge siden. 
Og det var det. Bare noen høydepunkter fra dette året. Alt i alt et bra år, og jeg gleder meg til å finne ut hva 2015 har å by på. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits