Oi! lenge siden sistOi oi oi, det er lenge siden sist ja! Nesten et halvt år siden jo... Og på det halve året har det skjedd en del ting som på en måte har snudd livet mitt litt på hode. Vet ikke om jeg har nevnt på bloggen om at jeg skulle flytte i sommer, men det gjorde jeg altså. Skulle jo egentlig bo sammen med pappa en stund til, men så ble det ikke sånn. Jeg følte meg klar for å flytte for meg selv, så da ble vi enige om at jeg skulle flytte på hybel. Da fikk også pappa muligheten til å studere i en annen by, noe som jeg tror han hadde hatt lyst til ganske lenge så det er jo bra. Han kommer hjem ca. 2 ganger i måneden, så får sett han nesten annenhver helg som jeg har vært vant med da jeg bodde hjemme hos mamma. 

Selv om jeg har snakket lenge om at jeg har hatt lyst til å bo på hybel, så hadde jeg ikke sett for meg det for et halvt år siden at jeg skulle sitte her i senga på min egen hybel. Men sånn er livet, plutselig skjer det noe uventet. Både på godt og vondt. Jeg trives godt her, liker å være selvstendig og bestemme litt mer selv. Merker av og til at det kunne vært godt å komme hjem til ferdig middag, noen som kunne kjøre meg og ikke minst noen til å ta vare på meg når jeg er syk. Har heldigvis en kjæreste som er så snill å stiller opp for meg når jeg er syk. Har vært veldig mye syk i det siste. Dette er tredje/fjerde gangen på 5 uker at jeg er syk. Begynner å bli frisk nå, så er tilbake på skolen igjen i morgen. Vet ikke om det er noe jeg innbiller meg, eller om jeg faktisk har hørt det en plass at når man flytter inn i en ny leilighet/hus/hybel så kan man bli mye syk i starten til man har blitt vant til nye bakterier.. Noen som vet noe om dette eller er jeg helt på villspor?

Slenger med noen bilder fra sist gang jeg blogget til nå:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits