Èn uke til påske!På fredag etter skolen dro jeg rett hjem med båten til Arnøya. Har ikke gjort noen ting som helst, og det har vært så hærlig! Jeg har stort sett bare sett på tv og spist hele helgen, hehe. Grunnen er at jeg er så utrolig lat hver gang jeg drar hit i helgene. Drar hjem til Bodø igjen i kveld, og så er det ny skoleuke igjen før påskeferie.

Gleder meg veldig! Skal på besøk til bestevenninna mi i begynnelsen av påska. Tror faktisk ikke vi har sett hverandre siden ifjor! DET er alt for lenge siden, så det skal bli godt å se henne igjen. Jeg skal også hjem til mamma igjen her på Arnøya, og så kommer søskene mine også hjem. De har jeg heller ikke sett på lenge. Spesielt søstern min som bor i Oslo, og tantebarnet mitt Amanda. Blir fullt hus her. Håper på sol og varme, som vi har vært heldig med årene før. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits