6 produkter til en naturlig hverdagslook!Nr.1- primer fra GOSH. Veldig bra primer, som også funker som fuktighetskrem. Sminken holder hele dagen!

Nr 2: Bare minerals pudder (Fairly light) Dette pudderet har vært min favoritt helt siden jeg kjøpte det for første gang i 2011. BareMinerals har veldig mange gode produkter. Både consealer, lipgloss og mascara. Den dekker utrolig bra, og gir et naturlig resultat. 

Nr 3: BareMinerals consealer Denne begynte jeg å bruke for ikke så lenge siden. Brukte egenti consealeren fra BareMinerals som var i pudder-form, men den er desverre ute av produksjon. Men denne funker fint. Ikke like fint som den i pudder-form, men bra. 

Nr 4: BareMinerals lipgloss Denne lipglossen fikk jeg faktisk gratis sist jeg var å handlet på Kicks, for en liten stund siden. Det var en medlemsgave. En liten antydning til rosa og mye gloss. Denne liker jeg.

Nr 5: Øyenbrynstegner H&M Helt vanlig og billig øyenbrynstegner. Bruker å gå over med litt pudder til øyenbryn fra GOSH for et litt mer naturlig resultat.

Nr 6: Macara One by One En middels bra mascara. For min del er det viktigste når det gjelder sminke å fokusere mest på huden. Derfor kjøper jeg litt dyrere produkter til huden, og litt billigere til bryn og mascara. Jeg har naturlig lange vipper med krøll på, så det er egentlig det samme hvilken mascara jeg bruker, så lenge jeg unngår klumper, og det gjør jeg med denne her. 

Resultatet:

Hvilke produkter bruker du?

7 kommentarer

Maren

02.04.2014 kl.16:22

Fine produkter!:) Det ble kjempe fint!

Hadde forresten satt stor pris på om du besøkte bloggen min og la igjen en kommentar!:)

Maren

Julie

02.04.2014 kl.16:54

Så fine og gode produkter! Har faktusk noen av de selv :) Du er så utroleg søt og pen, jeg har ikke ord !

Ta gjerne en titt innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar :))

IZZIEBELLE

02.04.2014 kl.17:52

Har du tørr eller fet hud? Det har mye å si når jeg skal kjøpe hud/sminkeprodukter! Jeg har så sinnssykt tørr og sensitiv hud at nesten ingenting funker på meg. Etter noen timer så flasser liksom foundationen min av.. Har også en primer som gjør huden min veldig tørr, slik at den er heeelt mot sin hensikt, haha!

Elise

02.04.2014 kl.18:11

Du er utrolig pen!

tinalvs

02.04.2014 kl.18:22

Så bra tips!! Bruker samme øyenbrynsblyant og mascara, men bruker FitMe foundation :) Den er også utrolig bra, men har hørt mye bra om BareMinerals også!!

tanjaaajohannessen

02.04.2014 kl.18:34

Kjempe bra tips :)

Håper du ville stilt meg noen spørsmål til spørsmålsrunden min <3

Ha en fin dag videre <3

Maria Aas Heitmann

02.04.2014 kl.19:17

IZZIEBELLE: Jeg har ganske fet hud. Eller ihvertfall uren. Jeg har også litt av samme problemet. Har veldig sensitiv hud, men derfor bruker jeg sminkefjernere som er anbefalt for sensitiv hud. Hvis du har så tørr hud som du sier bør du kjøpe den primeren jeg har :) den er veldig god! I tillegg kan du jo kjøpe en god fuktighetskrem. Jeg bruker Vendela kirsebom, den lukter godt og passer veldig bra for sensitiv og tørr hud!

Skriv en ny kommentar

Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits