Trening i nyåretJeg er ikke sånn som setter meg ned og skriver nyttårsforsetter hvert år om for eksempel å trene, eller å spise sunt. Det bare blir som det blir, tenker jeg. Synes jo det er bra at folk setter seg konkrete mål, men for min del tar jeg det bare som det kommer, når det gjelder akkurat det. Det er mye bedre å tenke at man skal ta seg god tid for å oppnå resultatene man vil med treningen, og ikke gi opp så fort. Man må finne noe som motiverer til å trene. Ikke bare dra på stamina for å gjøre nesten det samme hver gang. Jeg begynte å trene på stamina i begynnelsen av Desember i 2012. Trente mye i starten, og så ble jeg ganske så lei når det nye året kom, så da begynte jeg på volleyball også. Det har hjulpet mye på motivasjonen! Da har jeg litt variasjon. Ikke bare stamina.  

I år har jeg overrasket meg selv! Jeg spiser sunnere og trener hardere. Har så mye å gjøre at jeg nesten ikke har tid til å tenke på mat, men bare nesten. Jeg trener fortsatt like mye da, men nå har jeg mye mer å gjøre om dagen siden jeg går på videregående, så det at jeg tar meg tid til å trene så ofte som jeg gjør er bra nok for meg. 

Hva motiverer deg?

4 kommentarer

Tiffany & Daisy

22.01.2014 kl.16:53

Så flink du er! :D Fine bilder ^^

Camilla

22.01.2014 kl.18:09

Du e kjempe flenk!! <3

Maria Aas Heitmann

22.01.2014 kl.18:25

Tiffany & Daisy: tusen takk :D

Maria Aas Heitmann

22.01.2014 kl.18:25

Camilla: takk <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits